Op naar 2019!

2019 komt steeds dichter bij en dat betekend dat 2018 al weer bijna voorbij is! Een goed moment om even stil te staan bij wat we gedaan hebben maar ook een mooi moment om vooruit te kijken.
In het afgelopen jaar hebben we veel advies mogen geven aan onze klanten. Tijdens deze gesprekken kwamen vaak mooie reisverhalen naar boven. Het is mooi om te zien hoe enthousiast klanten hierover kunnen praten. Naast de reisverhalen kwamen ook de reisplannen voor volgend jaar ter sprake. Sommigen blijven wat dichter bij huis dan de ander maar voor iedereen is het zijn eigen uitdaging!

Zelf heb ik ook nog een roadtrip door Europa gemaakt met de Yamaha Tenere 660. De Tenere is een hele fijne motor om op te reizen en ik heb in 9 dagen tijd een kleine 4000 km gereden! De reis heb ik alleen gemaakt en heb daarbij delen van de TET gereden.

Het fijne van alleen op reis gaan is, dat je met niemand rekening hoeft te houden en dat je kan stoppen waar en wanneer je wilt. In de bergen ben ik regelmatig even gestopt om van de mooie uitzichten te genieten. Van deze reis heb ik een verslag gemaakt en is te lezen op onze website.

We zijn bezig om meer bekendheid te krijgen via social media.
Het delen van onze website www.Adventure-Bike.nlfacebook en instragram wordt zeer gewaardeerd. Op die manier kunnen nog meer mensen ons vinden en benaderen en kunnen wij iedereen die vragen heeft een gepast advies geven.

Als we vooruit kijken, wat zijn dan onze plannen voor 2019?
Volgend jaar willen we weer veel klanten adviseren. We willen samen kijken naar wat er mogelijk is in bijv. de aanschaf van een Adventure motor of accessoires. Kijkend naar de wensen van de klant kunnen we hier een gepast advies in geven. We hopen dat er weer veel dromen werkelijkheid zullen worden!

We zijn voor aankomend voorjaar aan het kijken of er animo is voor een allroad basistraining. Een gezellige dag waar we op de motor verschillende terreinen gaan verkennen in de buitengebieden van Salland en waar we o.a. stilstaan bij rijtechniek, houding op de motor etc. Ben je geïnteresseerd in de allroad basistraining, laat het ons weten via de mail, het contactformulier van de website of laat op facebook een berichtje achter. Houd social media in de gaten voor een update van deze basistraining.

En wat zijn jullie plannen voor 2019?
Is de grote reis al geboekt voor volgend jaar of zijn de voorbereidingen nog in volle gang.
Staat er al een Adventure motor klaar voor het grote avontuur of ben je nog aan het zoeken naar jouw droom motor.
Is de Adventure motor er al wel maar is de bestemming nog niet bekend? Kortom we zijn benieuwd naar jullie plannen! Laat het ons weten via de mail of het contactformulier op de website of  laat een berichtje achter op facebook.
En mocht je vragen hebben over je motor of over de uitrusting hiervan, wij helpen je graag. Wij kunnen je een gepast advies geven en vergeet niet, het advies is gratis!

 

Een greep uit
ons motor aanbod

Bekijk ons aanbod

Uitrusting
nodig?

 

Bekijk de mogelijkheden