Wat is de beste Adventure Bike?

In een vorig blog Op naar 2019! hebben we het over onze plannen van 2019 gehad. Daarin schrijven we dat we weer veel advies willen geven aan onze klanten als het gaat om bijv. de aanschaf van een nieuwe Adventure bike en de uitrusting voor de motor. Daarnaast bieden we Adventure bikes aan die aan te passen zijn op jouw wensen.

We krijgen regelmatig de vraag van klanten, ‘Wat is nu de beste Adventure bike?’
Om die vraag te kunnen beantwoorden moeten we eerst weten wat we bedoelen met ‘Adventure’.
Als we kijken wat het woord betekend, dan kunnen we zeggen dat het een spannende nieuwe ervaring is waarbij er soms ook risico’s kunnen zijn.
Wij hebben het over de Adventure Bike, dus wij gaan het avontuur aan op de motor. Maar wat is dan het avontuur?
Het kan voor de 1 al een avontuur zijn om op een zondag middag op zijn Suzuki V-Strom rond het IJsselmeer te rijden terwijl het voor een ander een avontuur is om met zijn Suzuki V-Strom een weekend naar Sauerland te gaan of  misschien wel door Europa te reizen. Je kan dus verschillende doelen hebben en deze bereiken met 1 en dezelfde motor.
Maar wat als jouw avontuur is om op je motor door Afrika te gaan reizen, wat is dan de beste motor voor deze uitdaging?
Het antwoord is dat het niet uit maakt met welke motor je op pad gaat, het belangrijkste is, dat je gaat!!!
Al heel veel mensen hebben laten zien dat je met alles rond de wereld kan reizen, bijv. op een 50 cc scooter of zoals Sjaak Lucas op een Yamaha R1. Het gaat er dus niet om hoe groot of welk type motor je hebt, als je de wil maar hebt om je doel te bereiken, dan lukt dat ook, ongeacht op welke motor je zit. Natuurlijk helpt het, als je veel op asfalt rijdt, om dan een zwaardere motor te hebben of als je juist veel offroad rijdt om dan een lichtere allroad motor te hebben, maar heb je deze niet, ook dan kom je wel op je bestemming terecht!


Omdat avontuur een beleving en dus persoonlijk is, heeft iedereen dus een andere kijk op wat voor hem/haar de beste Adventure bike is. We hebben dan ook geen gepast antwoord op de vraag wat de beste Adventure Bike is.
Het hangt af van hoe iemand tegen het avontuur aan kijkt en welke ervaringen hij/zij heeft opgedaan. Iedereen heeft namelijk verschillende doelen en eisen waaraan zijn of haar motor moet voldoen.
Wij spelen hierop in door steeds een gevarieerd aanbod te hebben van Adventure bikes. Ook nu hebben we weer verschillende motoren staan. Neem contact met ons op zodat wij een gepast advies kunnen geven wat voor jouw  en jouw doel, de beste Adventure bike is.

Eind vorig jaar zijn deze mooie blauwe Yamaha XT 660 Z Tenere  en deze hele mooie CRF 1000L Africa Twin binnen gekomen, beide motoren voorzien van veel extra’s!

En ook deze Adventure bikes staan in onze voorraad:

Een volledige beschrijven van de Adventure bikes vind je op de pagina Aanbod motoren.

Wij helpen je graag met het zoeken naar jouw perfecte Adventure Bike! Ben je geïnteresseerd in 1 van bovenstaande Adventure bikes? Neem contact met ons op en misschien is de motor binnenkort van jouw!
Mocht jouw Adventure bike er niet tussen staan en weet je naar welke motor je op zoek bent? Laat het ons weten dan kunnen wij voor jouw op zoek gaan.

Iedereen heeft dus een ander beeld van hoe een Adventure Bike eruit moet zien. Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel op voelt en er goed mee overweg kan.
En heb je dromen over reizen? Dan maakt het niet uit hoe je gaat, het belangrijkste is dat je gaat!!

Adventure awaits, GO find it!

Een greep uit
ons motor aanbod

Bekijk ons aanbod

Uitrusting
nodig?

 

Bekijk de mogelijkheden