Nieuws

Nieuwe datums voor de All-road rijtrainingen!


Dinsdag 4 okt.
Dinsdag 11 okt.
Donderdag 3 nov.

De trainingsdag begint om 10.00 en duurt ongeveer tot 16.30. Tijdens deze dag wordt het eten en drinken verzorgd dus je hoeft verder niks mee te nemen, behalve dan je eigen motor!
Kosten voor deze dag zijn €150 pp.
De groep moet minimaal uit 4 personen bestaan, willen we de training door laten gaan en bestaat maximaal uit 6 personen.

Bij te weinig opgave kan het zijn dat de training 2 weken voor de datum geannuleerd wordt.
Wil je zelf de training annuleren dan kan dit tot 2 weken voor de trainingsdatum kosteloos.
Annuleer je zelf binnen de 2e week voor de trainingsdatum de training dan brengen wij daar kosten voor in rekening namelijk 50%  van €150,-
Annuleer je zelf binnen 1 week voor de trainingsdatum dan zijn we genoodzaakt om de € 150 euro daarvoor in rekening te brengen.

Heb je interesse om mee te doen en wil je je opgeven, dan mag je mij dat via het contact formulier laten weten of je mag een mailtje sturen naar administratie@adventure-bike.nl

 

We hebben weer een nieuw Blog ‘Hoe gaaf is dit!
In dit blog nemen we een kijkje in de wereld van onze reizende klanten.

 

Onze nieuwsbrief is uit!
Waar kan je na de lock down offoad rijden in Europa? Wij hebben een mooie top 5 en we hebben nog een paar handig tips voor als je nu, in de winter offroad willen rijden.

Er is weer een nieuwsbrief uit!
Wat kan je nu nog doen, nu de herfst is begonnen en we niet naar het buitenland mogen? In onze nieuwsbrief een avontuurlijke tip!

Ons nieuwe Blog One way Up is uit! Een mooi avontuurlijk verhaal van Robert, die van Zuid- Afrika via de oostkust terug is gereden naar Oostenrijk.

Een greep uit
ons motor aanbod

Bekijk ons aanbod

Uitrusting
nodig?

 

Bekijk de mogelijkheden